Home » Informació legal i condicions d’ús

Informació legal i condicions d’ús

GENERAL
La web i botiga de Pastisseria Núria es un comerç electrònic on es venen els productes fets per Pastisseria Núria, situada al carrer Joaquim Costa 3-5, a la localitat de Terrassa, província de Barcelona.

Desde pastisserianuria.cat volem fer arribar els nostres productes a qualsevol lloc, d’una manera ràpida, àgil, fiable i sempre amb la professionalitat i tradició que durant més de 50 anys portem a pràctica al nostre obrador i botiga.

CONTACTE

Possem a la seva disposició 3 víes de contacte:

• Correu electrònic: botiga@pastisserianuria.cat
• Telèfon: 937 86 07 92
• Pàgina de contacte al nostre web (link)

PREUS
Tots els preus exposats al nuestra web figuren en Euros e inclouen l’IVA.

Les imatges dels productes de la nostra botiga online es correspondran de la forma més fidedigna possible a los productes rebuts. Es possible que per qüestions logístiques els nostres embalatges variin als fotografiats.

TERMINI D’ENTREGA
Els nostres terminis d’entrega s’entendran des de la confirmació de pagament i podran variar entre 4 y 8 dies en funció del stock disponible.

Pastisserianuria.cat fará tot el possible perque l’entrega sigui efectuada en el temps més breu possible, al temps que ens comprometem a la comunicació inmediata amb el client, en el cas de qualsevol incidéncia relacionada amb l’estat d’una comanda.

El productes comprats a través de la nostra botiga online s’enviarán a la direcció d’entrega que l’usuari indiqui un cop realitzat el pagament. La comanda sortirà en 24 hores sempre i quan el producte que es demana estigui disponible. Informació disponible de dimarts a diumenge.

No s’enviaràn comandes a apartats de correus, ni direccions o domicilis desconeguts.

GARANTIES
Tots els nostres productes son elaborats de manera tradicional i artesanal utilitzant les millors matèries primes. Pastisserianuria.cat es compromet a que les nostres comandes arribin a la direcció demanada en òptimes condicions. Es possible que per condicions del transport, alguna peça quedi danyada. En cas de que passi això, us preguem que ens ho feu saber per poder actuar en conseqüència en futures comandes. Pastisserianuria.cat utilitza en tots els seus enviaments l’embalatge adequat pel transport i donem constància de que els nostres productes son fràgils i peribles.

RESPONSABILITATS
Las presents condicions generals de venda, així com els contractes firmats, se regeixen por la legislació aplicable.