Home » Política de privacitat i seguretat

Política de privacitat i seguretat

SEGURETAT

¿Es segur comprar a PastisseriaNuria.cat?

Sí , la seva informació i dades (adreces, imatges) estàn protegides (altres com tarjeta de Crèdit mai s’enmagatzema o es tractada per PastisseriaNuria.cat). Aquestes dades esta protegides i encriptades i només seràn processades per PayPal. Fer ús del TPV virtual o Paypal (es el sistema més ràpid i segur per pagar per Internet) es tan segur com fer-ho en una botiga física. Per qualsevol dubte , pot possar-se en contacte amb nosaltres a través del mail o del nostre telèfon. PayPal enmagatzema amb seguretat la seva informació financiera i la protegeix amb sistemes de seguretat i de prevenció de frau líders del mercado. Es més, les seves dades financeres mai es comparteixen amb el venedor. Tota la informació quedará entre Paypal i tu.

DADES PERSONALS

Pastisserianuria.cat està concienciada amb l’ús i tractament que s’han de donar a ales dades personals dels nostres clientes, fent ús d’una Política de Privacitat de conformitat amb lo indicat a la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos Personales. En tot moment els nostres clients poden rebre informació sobre l’ús i tractament de les seves dades, dret d’accès així com modificació, cancelació o inclós oposar-se al seu tractament.

¿Puc modificar les dades del meu registre? Conforme a la nostra política de privacitat de Pasteleriasantjordi.com, es  fa constar que qualsevol client podrà exercir els seus drets d’accès, modificació, rectificació, cancelació i oposició, entrant dins del seu panell d’usuari.

¿Que puc fer si olvido la contrasenya? Si olvida la seva contrasenya, o el seu nom d’usuari, el sistema li generarà una nova automáticamente al processar la seva solicitud a las secció  “Contraseña perdida”.  Posteriorment, pot modificar-la a través de la seva secció “Panell”.